Αναλυτικά Προγράμματα και Διδασκαλία

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Διάλεξε το Μεταπτυχιακό που σου ταιριάζει!

frederick logounicert logo

Στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης «ΕΞΕΛΙΞΗ», παρέχουμε ολοκληρωμένη ενημέρωση για Πτυχιακές και Μεταπτυχιακές Σπουδέςστο Πανεπιστήμιο Frederick της Κύπρου (http://frederick.edu.gr/) σε συνεργασία με τη Unicert (http://unicert.gr/), αποκλειστικό αντιπρόσωπο του Πανεπιστημίου FREDERICK σε Ελλάδα και Βαλκάνια για τη προώθηση των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών, δια ζώσης και εξ αποστάσεως προγραμμάτων σπουδών του.

Το εκπαιδευτήριο μας αναλαμβάνει την έγκυρη ενημέρωση των ενδιαφερομένων για οποιαδήποτε από τα προγράμματα του Πανεπιστημίου, χωρίς καμία επιβάρυνση.

 

Σχολή των Επιστημών της Αγωγής και των Κοινωνικών Επιστημών


 

Αναλυτικά Προγράμματα και Διδασκαλία


Το Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Επιστήμες Αγωγής: Αναλυτικά Προγράμματα και Διδασκαλία» δίνει έμφαση στην οριοθέτηση και την ανάδειξη των δεσμών μεταξύ των αναλυτικών προγραμμάτων, της διδασκαλίας, της αξιολόγησης και του τρόπου που οι διαδικασίες αυτές επηρεάζουν την εφαρμογή και την αποτελεσματικότητα της εκπαιδευτικής πολιτικής που χαράσσουν τα κράτη. Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα αποκτήσουν βαθιά κατανόηση της πολυπλοκότητας της εκπαιδευτικής διαδικασίας και των πολλαπλών δυνάμεων που επηρεάζουν τη λειτουργία των εκπαιδευτικών συστημάτων.
Θα αναπτύξουν επίσης δεξιότητες για συμμετοχική έρευνα δράσης για εισαγωγή βιώσιμων εκπαιδευτικών καινοτομιών και ανάληψη ηγετικών θέσεων στη δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση.
 Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις ειδικεύσεις:
- Εκπαιδευτική Τεχνολογία
- Παιδαγωγική-Διδακτική Ηγεσία
- Γλώσσα και Πολυγραμματισμός
Α) Κριτήρια Εισδοχής Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

Content Επίσημα επικυρωμένα πιστοποιητικά ακαδημαϊκών προσόντων (πτυχίο ΤΕΙ/ΑΕΙ ή πανεπιστημιακός τίτλος εξωτερικού αναγνωρισμένος από ΔΟΑΤΑΠ, με αναλυτική βαθμολογία).

Επικυρωμένο Απολυτήριο Λυκείου.

Επικυρωμένο Αντίγραφο Ταυτότητας.

Δύο (2) φωτογραφίες ταυτότητας.

Αποδεικτικά στοιχεία γνώσης της Αγγλικής γλώσσας (αν απαιτείται).

Μία (1) συστατική επιστολή (Πρότυπο)

Έκθεση ερευνητικών ενδιαφερόντων (Οδηγίες)

Αίτηση

Β) Προεγγραφή

Ο/Η ενδιαφερόμενος συμπληρώνει την αίτηση και επισυνάπτει τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τα αποστέλλει στο πιστοποιημένο συνεργαζόμενο κέντρο «Εξέλιξη»

Το κέντρο «Εξέλιξη» αναλαμβάνει την διαδικασία προεγγραφής του ενδιαφερόμενου με τον έλεγχο και την αποστολή των δικαιολογητικών στο Πανεπιστήμιο.

Το πανεπιστήμιο αξιολογεί την αίτηση και αποστέλλει αποδοχή ή μη της αίτησης εγγραφής.

Γ) Εγγραφή

Σε περίπτωση που το πανεπιστήμιο αποδεχτεί το φοιτητή αυτός καλείται να πραγματοποιήσει την κατάθεση της 1ης δόσης (Προκαταβολή) των διδάκτρων. Ακολούθως στο φοιτητή αποστέλλονται όλα τα σχετικά στοιχεία και πληροφορίες για να ξεκινήσει η φοίτηση.

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Please wait...
Shares

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη εμπειρία χρήσης