Θέσεις Εργασίας στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» (Ελλάδα)

Ζητούνται άτομα για συνεργασία στον κλάδο του internet marketing
20/01/2016
Θέσεις Εργασίας στην Ανθρώπων Τράπεζα – Human Bank
20/01/2016
Εμφάνιση όλων

Θέσεις Εργασίας στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» (Ελλάδα)

Shares

Η «ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» είναι μια ιδέα, που γίνεται Οργάνωση της Κοινωνίας των Πολιτών, και θα επιδιώξει να γίνει επιχειρησιακός εταίρος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και μέλος του Δικτύου Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας, του Ευρωπαϊκού Δικτύου Οργανισμών Στήριξης για την Επανένταξη ERSO (European Reintegration Support Organisations) και του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Κύριος σκοπός της «ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» θα είναι η προώθηση ενός ορθολογικού συστήματος διαχείρισης του μεταναστευτικού ρεύματος με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, τη διεθνή και εθνική νομοθεσία για την ανάπτυξη δράσεων υποδοχής και ένταξης στην Ελλάδα των μεταναστών που εισρέουν σ’ αυτήν, καθώς και δράσεων υποστηρικτικών για την επιστροφή και την επανένταξή τους στις χώρες προέλευσης.

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ανθρώπων Αλληλεγγύη» ζητά για το Project «People Solidarity»
– για την διοικητική στελέχωση άτομα ΑΜΕΑ (μόνο ΑΜΕΑ) ανεξαρτήτου ηλικίας, με γνώσεις χειρισμού υπολογιστή
– για την στελέχωση του επιστημονικού προσωπικού και της συμβουλευτικής άνεργους και μακροχρόνια άνεργους νέους επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων.

Όλες οι θέσεις είναι έμμισθες

Περιοχή Δραστηριοποίησης: Μυτιλήνη, Κως, Λέρος, Σάμος, Ρόδος, Κέρκυρα, Αθήνα, Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη, Ηγουμενίτσα, Πάτρα.

Αποστολή βιογραφικών στο mail: info@people-solidarity.com  link sends e-mail)
Περισσότερες πληροφορίες για το project θα βρείτε στο http://people-solidarity.com

Facebook || Twitter || Google+ || Youtube || LinkedIn |

Επιστήμες: Επιστήμες Μηχανικών, Επιστήμη Πληροφορικής, Οικονομικές Επιστήμες, Επιστήμες Επικοινωνίας, Νομική Επιστήμη, Επιστήμες Υγείας, Επιστήμες Ζωής, Κοινωνικές Επιστήμες, Πολιτικές Επιστήμες, Θετικές Επιστήμες, Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Ιατρική Επιστήμη

Γεωγραφική Περιοχή: Κεντρική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Αττική, Ήπειρος, Νησιά Αιγαίου, Νησιά Ιονίου, Πελοπόννησος

Εργοδότης: Μη Κερδοσκοπικός

Αφήστε μια απάντηση

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη εμπειρία χρήσης