Τα παιδικά τμήματα αγγλικών στην Εξέλιξη αλλάζουν όλα όσα γνωρίζεις για την εκμάθηση Αγγλικών

Προσκλήσεις ΕΣΠΑ 2014-2020 infographics
10/09/2016
voucher-2016-29-64-exelixi
Ενημερώθηκε Τώρα , Voucher 2016 για ανέργους από 29 έως 64 ετών
17/09/2016
Εμφάνιση όλων

Τα παιδικά τμήματα αγγλικών στην Εξέλιξη αλλάζουν όλα όσα γνωρίζεις για την εκμάθηση Αγγλικών

Τα-παιδικά-τμήματα-αγγλικών-στην-Εξέλιξη-αλλάζουν-όλα-όσα-γνωρίζεις-για-την-εκμάθηση-Αγγλικών
Shares

Τα-παιδικά-τμήματα-αγγλικών-στην-Εξέλιξη-αλλάζουν-όλα-όσα-γνωρίζεις-για-την-εκμάθηση-Αγγλικών

Τα Παιδικά Τμήματα Αγγλικών στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Εξέλιξη» αλλάζουν όλα όσα γνωρίζεις για την εκμάθηση Αγγλικών !

Το μεγαλύτερο κέντρο δια βίου μάθησης της Ηπείρου “Εξέλιξη” , αναπτύσσει και αναπτύσσεται με νέες μεθόδους εκμάθησης και νέες τεχνολογίες στοχεύοντας και πετυχαίνοντας στον στόχο της εξέλιξης και της γνώσης.

boy-win-exelixi-prevezaΕάν θέλεις το καλύτερο πραγματικά στην εκμάθηση των “σωστών” αγγλικών για το παιδί σου . το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Εξέλιξη»  σου δίνει την λύση με τα παιδικά τμήματα Αγγλικών που αλλάζουν τα δεδομένα…. Στην “Εξέλιξη” έχουμε τον τρόπο να αγαπά το παιδί την γνώση και ΟΧΙ να πηγαίνει απλά σε ένα ακόμα μάθημα !

Με τα χρόνια εμπειρίας και επαγγελματισμού μας , έχουμε κατανοήσει απόλυτα τις ανάγκες που έχουν τα παιδιά και στοχεύουμε στην καλύτερη εμπειρία «μάθησης» και όχι διδασκαλίας.
Η μάθηση κάνει το παιδί να αγαπά τη γνώση , τον χώρο και τον τρόπο αφήνοντας , ανοιχτές τις πύλες αφομοίωσης με τον διασκεδαστικότερο τρόπο.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Εξέλιξη» είμαστε σίγουροι ότι θέλεις το καλύτερο για την σωστή γνώση του παιδιού σου… κι εμείς το ίδιο για όλα τα παιδιά , γι αυτό και εξελίσσουμε συνεχώς τους τρόπους  εκμάθησης αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό.

Αυτή τη σχολική χρονιά σε περιμένουμε στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Εξέλιξη» να σε γνωρίσουμε από κοντά και να σου προσφέρουμε απλόχερα την δική μας εμπειρία μάθησης για το δικό σου παιδί «ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ»!

Η καλύτερη ΕΚΜΑΘΗΣΗ + ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ + ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ έχουν το όνομά μας ! Στην «Εξέλιξη» στόχος μας είναι η «εξέλιξη»!
happy-girl-exelixi-preveza

Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες των καιρών και για αυτό τον λόγο προσφέρουμε μεγάλες εκπτώσεις σε άνεργους γονείς και αδέλφια !

Οι μαθητές μας με τη συστηματική καθοδήγηση και μελέτη οδηγούνται στην απόκτηση πτυχίων Αναγνωρισμένων Πανεπιστημίων, όπως CAMBRIDGE, MISCHIGAN κ.α.

Τι άλλο να ζητήσεις ? Στο κέντρο δια βίου μάθησης ¨Εξέλιξη¨ ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ + ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ + ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ από πτυχιούχους καθηγητές πανεπιστημίου με ΑΓΑΠΗ για τα παιδιά και τη εκμάθηση σε περιμένουν.

Πιο είναι το μυστικό της επιτυχίας μας ? …… Η αγάπη μας για την δουλειά μας …..  

*** ΠΡΟΣΟΧΗ ! Οι υπηρεσίες μας είναι ακατάλληλες για αυτούς που αγαπούν τις απρόσωπες αίθουσες φροντιστηρίων !  

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη εμπειρία χρήσης