Αγγλικά

Shares

The United Kingdom FlagΑγγλικά

Από πού προέρχεται η γλώσσα;Η αγγλική γλώσσα ανήκει στην ομάδα Anglo-Frisian μέσα στο δυτικό κλάδο των γερμανικών γλωσσών. Μια υπο-οικογένεια της μεγάλης οικογένειας των ινδοευρωπαϊκών γλωσσών.

Μιλώντας Αγγλικά θα έχω περισσότερες ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο;Είναι γεγονός ότι σε όλα τα επίπεδα της καθημερινής ζωής τα Αγγλικά κυριαρχούν! Η αναγκαιότητά τους γίνεται ιδιαίτερα αισθητή ιδίως όταν κάποιος ψάχνει για πληροφορίες στο Internet, όταν οι επαγγελματικές του δραστηριότητες περιλαμβάνουν δοσοληψίες με αγγλόφωνες εταιρείες και ιδιώτες ή όταν απλά ανακαλύπτει ότι για μια ακόμα φορά το φυλλάδιο με τις οδηγίες χρήσης της νέας του ηλεκτρικής συσκευής είναι γραμμένο στα Αγγλικά! Επίσης ένα αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο αποτελούν οι άσχημες μαθησιακές εμπειρίες του παρελθόντος με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά γνωστικά κενά τα οποία είναι ανάγκη να καλυφθούν (false beginners). Είναι σαφές ότι η εκμάθηση αγγλικών δεν αποτελεί προνόμιο και ανάγκη μόνο των μικρών ηλικιών.

Κάποιος που ξέρει Αγγλικά μπορεί να μάθει εύκολα άλλες γλώσσες;

Μαθαίνοντας σωστά Αγγλικά μπορείτε στη συνέχεια να μάθετε ευκολότερα Γερμανικά, Σουηδικά, Ολλανδικά, και τις περισσότερες γλώσσες που ανήκουν στην οικογένεια των γερμανικών γλωσσών.

    Η διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας χωρίζεται στα εξής επίπεδα: 
gb-exelixi

  • Beginners & Intermediate
  • Intermediate & UpperIntermediate
  • Lower
  • Advanced
  • Proficiency

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη εμπειρία χρήσης