Ζητούν υπαλλήλους

ΕΣΠΑ Ανοίγουν σήμερα οι αιτήσεις επιδότησης επιχειρηματικών σχεδίων
08/03/2016
πωλητές-πωλήτριες-εξέλιξη-πρέβεζα
Υπεύθυνη πωλήσεων
13/03/2016
Εμφάνιση όλων

Ζητούν υπαλλήλους

Shares

Εργασία από το σπίτι

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο του internet Marketing παρέχοντας υπηρεσίες διαφήμισης σε επιχειρήσεις και ιδιώτες σε πάνω από 26 χώρες.
Δραστηριοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις αρχές του 2014 και πλέον έχει αναπτυχθεί σε πολλές χώρες με έντονη παρουσία.
Χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλον το κόσμο αλλά και χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά συμμετέχουν στα προγράμματα εργασίας μας. Παρέχουμε την δυνατότητα σε επιχειρήσεις να διαφημιστούν στο Internet καθώς και σε χιλιάδες συνεργάτες να δημιουργούν εισοδήματα μέσα από τον υπολογιστή τους.

Χρησιμοποιούμε καινοτόμες λύσεις προσφοράς εργασίας καθώς και την δυνατότητα να βοηθούμε ανθρώπους να αναπτύξουν δικές τους επιχειρήσεις μέσα από το σπίτι τους χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο.
Συνδυάζουμε τις τάσεις αγοράς με προγράμματα Affiliate Marketing,Mobile apps.
Οι θέσεις που παρέχονται στην εταιρεία μας αφορούν μόνο υπεύθυνα άτομα.

Παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει μια θέση συνεργασίας στην εταιρεία μας.
H επιλογή των ανθρώπων που θα συμμετέχουν στην εταιρεία μας καθορίζεται από την σοβαρότητα και την εργασιακή ηθική του υποψηφίου.

http://thispagerocks.com/workhome

Αφήστε μια απάντηση

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη εμπειρία χρήσης