Αναλαμβάνουμε την κατάρτιση του προσωπικού των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.
Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ΥΑ 14708/2007 καθώς και στη Νέα Υγειονομική Διάταξη Αριθμ.Υ1γ/Γ.Π/οικ.96967- ΦΕΚ 2718/Β/08-2012 η εκπαίδευση του συνόλου του προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων είναι υποχρεωτική.
Διάρκεια σεμιναρίων 10 ώρες (2 ημέρες).
Στο τέλος του προγράμματος οι συμμετέχοντες λαμβάνουν την βεβαίωση παρακολούθησης που απαιτείται να κατέχουν βάση της νομοθεσίας.
Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη εμπειρία χρήσης