Σεμινάρια ενεργειακών επιθεωρητών

Πιστοποίηση ορθής χρήσης φυτοφαρμάκων
29/04/2015
Εκμάθηση Ελληνικής γλώσσας σε αλλοδαπούς
29/04/2015
Εμφάνιση όλων

Σεμινάρια ενεργειακών επιθεωρητών

Shares

Σεμινάρια ενεργειακών επιθεωρητών

Περιγραφή

Το ΚεΔιΒιΜ «ΕΞΕΛΙΞΗ» σε συνεργασία με πιστοποιημένο φορέα υλοποίησης από το ΥΠΕΚΑ, έχει σχεδιάσει τη διενέργεια εκπαιδευτικών κύκλων για όλα τα προγράμματα ενεργειακών επιθεωρητών κτιρίων και εγκαταστάσεων θέρμανσης και κλιματισμού.

Η παρακολούθηση των προγραμμάτων αυτών αποτελεί προϋπόθεση για τη χορήγηση Οριστικών Αδειών για Ενεργειακούς (με δεκαετή ισχύ), όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του Π.Δ. 100/2010 (ΦΕΚ 177 Α΄) και της σχετικής ΚΥΑ «Εκπαίδευση και εξεταστική διαδικασία Ενεργειακών Επιθεωρητών (ΦΕΚ 2406 Β΄).

Σύμφωνα με την πρόσκληση του ΥΠΕΚΑ (28.11.2011), όσοι Προσωρινοί Ενεργειακοί Επιθεωρητές, είτε διπλωματούχοι μηχανικοί, ή πτυχιούχοι μηχανικοί τεχνολογικής εκπαίδευσης ή μηχανικοί με αναγνώριση επαγγελματικών προσόντων στη χώρα μας επιθυμούν να αποκτήσουν Άδεια Ενεργειακού Επιθεωρητή Κτιρίων ή Λεβήτων και Εγκαταστάσεων Θέρμανσης ή Εγκαταστάσεων Κλιματισμού, καλούνται να παρακολουθήσουν εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε κατάλληλους φορείς εκπαίδευσης, ανάλογα με το είδος της Άδειας Ενεργειακής Επιθεώρησης (Α΄και Β΄τάξης):

Αφήστε μια απάντηση

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη εμπειρία χρήσης